Antisemiet Ken Jebsen slaat modderfiguur – door Henryk Broder

Het Duitse dagblad de ‘Tagesspiegel’ meldt dat Ken Jebsen (“Ik weet wie bedacht heeft hoe de holocaust als pr te gebruiken”) en Radio Berlin Brandenburg een schikking getroffen hebben. Zij zouden zijn overeengekomen geen uitspraken te doen over de details. Dat betekent een wankele basis voor het ontslag van afgelopen november.

Jebsen  maakte een goede kans om de rechtszaak tegen de zender te winnen. De zender wilde het daarentegen niet op een uitspraak aan laten komen. Het zou ten eerste een blamage en ten tweede duur geworden zijn.

Antisemiet en psychopaat

En Ken, over wie men alles mag zeggen, alleen niet dat hij een antisemiet is (“Ik, een antisemiet?”), kan die duiten goed gebruiken, ook al haat hij de RBB intussen en veracht hij de GEZ1. Hij werkt inmiddels namelijk als zelfstandige. Hij verspreidt nu op  internet de rotzooi die hij bij de RBB niet meer mag verspreiden, nadat men al na tien jaar ontdekt had, dat hij een antisemiet en psychopaat is.

‘Endlösung’

De ‘Tagesspiegel’ noemt hem een ‘complottheoreticus’, nadat Jebsen de achtergronden in de zaak Grass had onthuld. Grass zou het slachtoffer geworden zijn van de zionistische maffia. Wanneer Jebsen het echter over Grass heeft en de “Nobelprijswinnaar” op een voetstuk plaatst, dan bedoelt hij niet Grass, maar zichzelf. Verder zitten de zionisten niet alleen achter Jebsen aan. Ze willen ook een ‘Endlösung’ van de Palestijnse kwestie”.

U gelooft dat niet? Dan moet u eens naar deze tirade luisteren. U hoeft pas bij de 50e minuut te beginnen. Wat deze gek uitkraamt, is beter dan Horst Mahler, David Irving en Greta Duisenberg samen. Bij de ARD is hij klaar, maar Radio Teheran zou hem spoedig een aanbod kunnen doen.

1Gebühreneinzugszentrale, te vergelijken met de voormalige Dienst Omroepbijdragen

Bron: Achgut
Vertaling: HVW 

Bron: Achgut
Vertaling: HVW 

Bestel alvast het boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom'

en krijg toegang tot alle artikelen op de website.

inclusief :

  • Boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom' (ISBN: 978-99904-1-610-7)
  • Columns, interviews en reisverslagen van Leon de Winter
  • Columns van gerenommeerde columnisten, commentatoren en analisten
  • Links naar nog meer interessante artikelen en verhalen
Reacties zijn uitgeschakeld
Lees vorig bericht:
cijfer
Net een opstandig studentje, die president – door Barry Rubin

Janice Fiamengo’s briljante artikel: “The Unteachables: A Generation that Cannot Learn,” strookt met mijn recente ervaringen als docent aan Amerikaanse...

Sluiten