Uitleg website

Het Vrije Westen biedt u een nog niet geschreven boek aan. In feite koopt u het boek vol reisimpressies, interviews en analyses – geschreven of verzameld door Leon de Winter – een jaar voor het verschijnt. Het bijzondere is: u maakt het schrijven ervan elke week mee. U kunt zelfs via een speciale mailbox, ons uw ideeën aan de hand doen en plannen opperen voor artikelen en columns. U schrijft dus mee.

Als u het in 2013 te verschijnen boek “Op zoek naar de Amerikaanse droom” (ISBN 978-99904-1-610-7) nu bestelt voor 30 Euro, krijgt u naast het boek ook een jaar lang gratis toegang tot deze website, waarop u de schrijver kunt volgen.

Elke week zal minstens een keer een essay of column van Leon de Winter geplaatst worden. Hij zal zo veel mogelijk bloggen, foto’s en videoverslagen laten zien en weblinks naar nog meer interessante verhalen geven. Op de website zult u veel extra (vertaalde) artikelen en columns kunnen lezen, geschreven door gerenommeerde columnisten, commentatoren en analisten.

Na registratie zal u gevraagd worden de betaling te voldoen.

Een aantal weken voorafgaand aan de verschijningsdatum van het boek “Op zoek naar de Amerikaanse droom” (ISBN 978-99904-1-610-7) zullen wij u – op het door u opgegeven e-mailadres – vragen om uw adresgegevens, zodat wij u het boek (binnen Nederland) kunnen toesturen.