Waar is het boeketje van de NOS? – door Leon de Winter

Ten slotte, ter beëindiging van de onzinnige controverse over de speech die ik vorige week woensdag in Amsterdam bij een solidariteitsbijeenkomst voor Israël had gehouden, hier nog even het verslag van het korte gesprekje dat ik na afloop van die bijeenkomst met de interviewer van de NOS had. Daarvan is niets door de NOS uitgezonden. De conclusie is aan u:

(NOS): U zegt: Je kunt niets doen, maar toch had u wel een kleine oplossing? U wilde iets door het drinkwater doen.

(Leon): Nee, dat zouden we niet doorvertellen. Dat hadden we afgesproken, dus dat ga ik niet herhalen. [Ik refereer hier aan het opzetje van de opmerking, vroeg de aanwezigen om discretie want ik ging een grove grap vertellen.]

Heeft dat er ook mee te maken? Want ik neem aan dat u dat niet geheel serieus meent, dat je het met een beetje humor moet blijven benaderen?

Ik dacht eerst: ik ga alleen maar moppen vertellen [vanavond], want wat kun je er aan toevoegen? En deze mensen weten toch wel waar het over gaat vanuit mijn perspectief. Maar toen dacht ik: nee, laat ik toch maar iets vertellen. Nee, natuurlijk dat was uitermate ironisch bedoeld, tegelijkertijd zit daar toch ook weer een verschrikkelijke waarheid in. Het is een overbevolkt gebied. Een bevolkingsexplosie die rampzalig is voor de rust in de samenleving. Dus die overbevolking is een gruwelijk probleem in de Arabische wereld. En dat wilde ik eigenlijk alleen maar even aanraken.

Einde.
Dus, opgewonden types die o zo graag willen geloven dat ik de Palestijnen wil steriliseren, en die zich, ook al blijk ik dat in de verste verte niet gezegd te hebben, toch in die lekkere haat voor mij hebben vastgebeten, bekijk nog een keer de clip die De Wereld Draait Door uitzond met een totale misvorming van Netanyahu’s verwelkoming van Hillary Clinton. DWDD legde hem in de mond dat hij de dood van burgerslachtoffers wilde maximaliseren. Leuk! Want van de Vara! Kijk maar!
Ondertussen wel van Powned, waar ze een beetje spijt hadden, een leuk boeketje gekregen uit handen van Rutger Castricum.  (Zie hier het fragment – 03.52 min.) Waar is het boeketje van de NOS?Over tot de orde van de dag.

Bestel alvast het boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom'

en krijg toegang tot alle artikelen op de website.

inclusief :

  • Boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom' (ISBN: 978-99904-1-610-7)
  • Columns, interviews en reisverslagen van Leon de Winter
  • Columns van gerenommeerde columnisten, commentatoren en analisten
  • Links naar nog meer interessante artikelen en verhalen

1 reactie aan “Waar is het boeketje van de NOS? – door Leon de Winter”

  1. Koos
    12 december 2012 at 15:02 #

    Als iemands standpunten niet abject genoeg zijn om hem af te schieten, dan schuive men deze persoon standpunten in de schoenen die wel abject genoeg zijn. Vervolgens kan men deze persoon dan legitiem afschieten en, met het geweer in de hand, trots in de kamera kijken. Dat is in een notendop de werkwijze van de multiculti-collaborateurs.

Geef een reactie

Lees vorig bericht:
militant
Economische ontwikkeling als wondermiddel voor het Midden-Oosten is een fabel (2) – door Barry Rubin

Maar deze landen hebben echt geen Westerse regeringen nodig om economische ontwikkeling te bevorderen. Radicale regimes zoals dat van Libië onder...

Sluiten