Zomaar belastingen verhogen? Echt niet!

Republikeinen in het Congres zijn bereid om over eventuele belastingverhogingen te praten met president Obama, maar willen er wel wat voor terug hebben. Kortweg de belastingen verhogen, zoals Obama wil, is vooralsnog onbespreekbaar. Voorzitter van het Huis, John A. Boehner (R-Ohio), benadrukte nog maar eens dat als er al belastingverhogingen komen er dan ook zeker op de gezondheidszorg gekort moet worden.

Vanwege de dreigende bezuinigingen van 500 miljard dollar is druk op beide partijen groot maar lijkt het erop dat zowel de Democraten als Republikeinen niet graag toe willen geven. Het punt is dat veel Republikeinen heilig geloven in belastingverlagingen om de economie weer aan te zwengelen. Obama wil juist de staatsschuld aanpakken door de belastingen te verhogen. Het is nu aan beide partijen om tot een compromis te komen, anders zal de politiek in Amerika aan geloofwaardigheid afnemen. Lees het artikel hier.

Bestel alvast het boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom'

en krijg toegang tot alle artikelen op de website.

inclusief :

  • Boek 'Op zoek naar de Amerikaanse droom' (ISBN: 978-99904-1-610-7)
  • Columns, interviews en reisverslagen van Leon de Winter
  • Columns van gerenommeerde columnisten, commentatoren en analisten
  • Links naar nog meer interessante artikelen en verhalen
Geen reacties tot nu toe.

Geef een reactie

Lees vorig bericht:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Waarom links-liberalen denken wat ze denken (2) – door Victor Hanson

“Zij” Links-liberalen geloven dat er heel veel brutale en hebberige ‘one-percenters’ zijn, wiens leven in het teken staat van winst...

Sluiten